S-BIKES

S-BIKES T50e električno kolo

Električna kolesa prihajajo v vse segmente kolesarstva. Tokrat vam prvič predstavljamo žensko treking kolo znamke S-BIKES. Za vse prave avanturistke, ki vas ni strah oddaljenih destinacij in želite brezmejno uživati.

Atraktiven dizajn modela T50e poseblja znamko S-BIKES in poenostavlja gibanje. Hkrati pa s skrito baterijo LG odlično prikriva svoj električni karakter. Po zaslugi zmogljivega motorja Bafang boste občudovali pospeške in nizko porabo energije.


 
 

Za avanturistke.

T50e je s svojo obliko in opremo ustavarjen za daljše ture. Energetsko učinkovite pnevmatike so opremljene z odsevnim robom za boljšo vidljivost ponoči. Položaj na kolesu je primeren za ženske različnih velikosti in s pomočjo prilagodljivega krmila boste zlahka našle primeren položaj sedenja.
 
 

Enostavno upravljanje in uporaba

T50e za svoje delovanje uporablja tehnologijo S-BIKES iQ. Enostaven uporabniški vmesnik je preprost za uporabo in hkrati učinkovit. Za lažje upravljanje z energijo in maksimalen želeni doseg. Za mlade in starejše. Vsi obožujejo uporabniški vmesnik iQ.
 
 

Dizajn S-BIKES

T50e združuje nezamenljiv dizajn blagovne znamke S-BIKES. Kakovosten aluminijast okvir je zasnovan, da navduši z izgledom in hkrati izjemno uporabno vrednostjo. Okvir omogoča odličen položaj sedenja tudi na daljših avanturah.
 
 

Pametne rešitve S-BIKES

T50e nadaljuje tradicijo pametnih rešitev v kolesarstvu. Sedež je opremljen z dodatnim držalom, ki omogoča lažje prestavljanje kolesa, ko le to ni v uporabi. Po zaslugi lahkega okvirja in integrirane baterije je skupna teža kolesa le 21 kg.
 
 

Najudobnejše treking kolo

Oprema modela T50e je zasnovana tako, da v vožnji z električnim kolesom maksimalno izkoristite vse prednosti elektrike in hkrati uživate v enostavnosti uporabe treking kolesa. Za maksimalno udobje smo kolo opremlili s prednjim amortizerjem s hodom 4 cm in vzmetenim gel sedežem.
 
 

Najboljše komponente

T50e združuje vse do sedaj znane prednosti koles S-BIKES. Opremljen je z komponentami vodilnih svetovnih proizvajalcev, kot so Shimano, LG, Tektro in BAFANG. Podjetje Bafang je vodilni proizvajalec in razvijalec motorjev ter komponent za e-mobilnost. Podjetje je prisotno v Evropi, na Kitajskem in v ZDA. Več kot 10 let že razvijajo komponente za električna kolesa.
Spoznaj lastosti modela T50e
 

Lastnosti, ki prepričajo.

Žensko treking električno kolo T50e vas bo prepričalo, ker navdušuje z:

 • Prvo žensko električno treking kolo blagovne znamke S-BIKES. A že v prvo popolnoma prepričljivo.
 • Za najboljše potovalno udobje tudi na daljših razdaljah. Izjemen doseg kar 80 km po zaslugi visoko zmogljive baterije in menjalnika s kar 9 prestavami.
 • Vrhunska uporabniška izkušnja – preprosto upravljanje in vožnja. S-BIKES iQ.
 • Popolno udobje zagovavlja prednje vzmetenje z inovativno vzmetjo s hodom 4 cm. Po zaslugi vzmetenega gel sedeža z ročajem ne boste utrujeni tudi po prevoženih 80 km. Prilagodljivo krmilo Alu Zoom omogoča optimalno namestitev za različne velikosti.
 • Nov 36V / 250W motor BAFANG – najboljši centralni elektro motor.
 • S-BIKES iQ za preprosto upravljanje z energijo in 9. stopnjami pomoči.
 • Praktičnost in lepota sta združena v eno – atraktiven aluminijast okvir s skrito baterijo in nezamenljivim S-BIKES oblikovalskim jezikom.
 • Bogata serijska oprema: odličen 9 stopenjski SHIMANO menjalnik, baterija LG s kar 10,2 mAh.
 • Visoko zmogljive hidravlične zavore TEKTRO s perforiranimi diski spredaj in zadaj omogočajo hitro zaviranje in učinkovito zaviranje brez napora.
 • Optimiran doseg kolesa je kar 80 km v EKO načinu.
 • nevmatike KENDA Reflex z odsevnim trakom omogočajo večjo varnost in vidlivost kolesarja tudi ponoči.
Zakaj izbrati T50e?
 
 

Zakaj izbrati električno kolo?

Sodoben način življenja in gibanja ustvarja nove oblike prevoza. Električno kolo je tako najsodobnejši med njimi. Vožnja poteka enako, kot pri običajnem kolesu. Le da je manj naporna in hitrejša po zaslugi električnega motorja. Ta vam v kombinaciji s tehnologijo S-BIKES iQ pomaga hitreje in udobneje doseči hitrost 25 km/h. Končno se lahko na cilj pripeljete precej hitreje in brez nepotrebnega potenja. In to s kolesom.

 

Pozabite na vzpone, ki so vas do sedaj utrujali in jemali voljo do kolesarstva. Tudi močan protiveter je po zaslugi električne pomoči zanemarljiv. Električno kolo ni le prevozno sredstvo. Je znanilec nove dobe mobilnosti in sodobnega življenjskega sloga. Električna kolesa po svetu postavljajo močno alternativo javnemu prevozu.

 
Kako poteka polnjenje?
 
 
 
 

Kako poteka polnjenje?

Samo polnjenje je hitro in enostavno, saj poteka preko običajne hišne električne vtičnice z napetostjo 230V. Polnjenje poteka do 5h, odvisno od izpraznjenosti baterije. Polnilnik baterije ima vgrajeno tudi funkcijo ohranjanja baterije, tako da vas kolo vedno pričaka pripravljeno. Doseg kolesa s polno baterijo je do 70 km.

Zmogljivost baterije: 10.200 mAh
Proizvajalec baterije: LG
Maloprodajna cena nove baterije: 150 eur z ddv

 
Kaj je S-BIKES iQ?

S-BIKES iQ

Kolesa S-BIKES so opremljena s sodobno elektroniko S-BIKES iQ, ki nadzira delovanje kolesa in elektro motorja, ki pomaga uporabniku pri vožnji. Različni programi vožnje omogočajo tudi različen doseg in maksimalno potovalno hitrost. Če želite povečati maksimalno hitrost uporabljajte višje programe pomoči. Za daljši doseg uporabljajte nižje programe pomoči.

Nova generacija sistema S-BIKES iQ je bila razvita v sodelovanju s proizvajalcem motorjev BAFANG, ki velja za vodilnega na področju razvoja električnih motorjev. Elektronika izklaplja motor ob zaviranju in samodejno prilagaja moč motorja glede na hitrost vrtenja pedal. Za optimalno delovanje in najbolj enostavno kolesarjenje skrbi kontrolna enota, ki nenehno preračunava podatke iz senzorjev v gonilki in v zavorah. Hitro in neopazno za uporabnika. Da je vaša uporabniška izkušnja lahko res najboljša.

 
O znamki S-BIKES
 
 
 
 

Kolesa S-BIKES

S-BIKES je slovenska blagovna znamka podjetja Špan d.o.o. Pri snovanju in razvoju koles sodelujemo z največjim kitajskim premium proizvajalcem koles – ZheJlang Apollo. Z lastnim razvojnim centrom na Kitajskem nam omogočajo uresničitev naše vizije. Vsa kolesa S-BIKES so narejena po strogih standardih in so rezultat številnih tehničnih ter programskih inovacij. Pri razvoju koles želimo slediti samo enemu cilju: strankam ponuditi najboljšo uporabniško izkušnjo. Številne zadovoljne stranke blagovno znamko S-BIKES postavljajo med najbolj prepoznavne v naši regiji na svojem področju. Kolesa S-BIKES nastajajo na proizvodnem traku skupaj s kolesi priznanih blagovnih znamk.

Kakšna je oprema?


1.399,00
1.599,00
CENA BREZ DDV: 1.146,72

Količina:Vsa vsebina je last JB Centra 2016 - 2017