03.12.2018

NOVO V 2019 ČELADE MIPS IN ANGI sistem

Specialized je za leto 2019 pripravil novost v še izboljšal varnost vseh čelad SPECIALIZED z sistemom MIPS in ANGI, ki je v povezavi z vašim pametnim telefonom pripomoček, ki vam lahko reši življenje...

 
ČELADA, KI SAMA KLIČE NA POMOČ
 
 
Do sedaj so čelade nudile zaščito samo med udarcem. Toda z dodatkom tehnologije MIPS in našega inovativnega senzorja ANGi (Angular in G-Force), Specialized čelade zdaj dodajo zaščito pred, med in po udarcu. To pa  zato, ker smo moderno čelado spremenili v napravo za sledenje v živo, detektor udarcev in varnostni alarm, ki vas povezuje, da vam pomaga, ko jo najbolj potrebujete.
 
Veseli nas, da vam lahko predstavimo našo novo linijo MIPS in ANGi čelad!
 
MIPS
MIPS je sedaj na vsaki Specialized čeladi. Zakaj? MIPS dodaja zaščito. MIPS (Multismerni zaščitni sistem za zaščito pred udarci) je dodatni sloj zaščite - obloga znotraj čelade, ki omogoča, da se čelada samodejno zavrti (10 do 15 milimetrov) glede na plasti MIPS med udarcem. Neodvisno testiranje dosledno kaže, da teh nekaj pomembnih milimetrov nadzorovanega gibanja zmanjšajo nekatere  sile, ki bi jih v nasprotnem primeru morali absorbirati možgani. Naše čelade imajo različne plasti MIPS. Več informacij najdete v press kitu. Dobro je vedeti, da imamo v naših čeladah Ambush, Evade in Prevail sloje "MIPS SL" in so 1 leto izključno na Specialized čeladah.
 
ANGi
ANGi je patentiran senzor, nameščen na čeladi, ki ima vgrajen merilnik pospeška in žiroskop. Ja, zveni kompleksno, ampak če povemo preprosto, ANGi ima inovativen senzor, ki meri sile, ki se prenašajo na čelado med udarcem. Prav tako meri škodljive rotacijske sile, ki se pojavijo med padcii, ko dejansko ne pride do udarca na čelado. ANGi je Specialized izdelek, ki je samo naš in v lastništvu podjetja Specialzied. Več informacij najdete v press kitu. Izbrana linija naših čelad je opremljena s senzorji ANGi. Vse druge čelade so pripravljene za uporabo senzorja ANGi. ANGi deluje z aplikacijo. To aplikacijo najdete v trgovini App Store / Trgovina Google Play kot "Specialized Ride App". Ta aplikacija ni samo dom ANGi, temveč tudi kraj za iskanje voženj v vaši regiji. V prihodnosti bo dodanih še več funkcij.
 
.
Za več podrobnosti si oglejte spodnji video:
 
    
 
 

Gallery

Zadnje novice


02.07.2019

JB CENTER TREBNJE, NOVA LOKACIJA

Otvorili smo novo lokacijo v Trebnjem na Gubčevi 25, več preberite spodaj

Preberi več


29.01.2019

TESTNA KOLESA JB CENTER 2018/2019

V prihajajočih dneh in sezoni bomo ponudili večjo število testnih koles, katera bodo na voljo za vse ...

 

Za lažjo odločitev in pravilno izbiro kolesa, smo se tudi z letošnjo sezono odločili v podjetju JB Center, da vsem strankam ponudimo svoja lastna testna kolesa. Za lažji nakup, in da se stranka lažje odloči ter prepriča o nakupu novega kolesa bo na voljo 6 testnih koles. Spisek koles in povezave do njih si lahko ogledate ob vsaki sliki kolesa.

 

Preberi več


14.01.2019

VARNOSTNI ODPOKLIC ZA NEKATERA KOLESA SPECIALIZED

Preberi več


04.12.2018

REVOLUCIONARNI SEDEŽ POWER MIMIC ZA NEŽNEJŠI SPOL

Preberi več


16.11.2018

BLACK FRIDAY v JB centru 23.11.2018

Tudi letos smo za vas pripravili posebno ponudbo, akcije kot jih še ni bilo, spremljajte od ponedeljka dalje...

Preberi več


© Vsa vsebina je last JB Centra 2019