14.01.2019

VARNOSTNI ODPOKLIC ZA NEKATERA KOLESA SPECIALIZED

Spoštovani uporabnik kolesa Specialized,

 

Specialized je izdal prostovoljni vpoklic za pritrditveni obroč na krmilni cevi (steerer tube collar) za izbrane modele koles Roubaix, Ruby, Diverge in Sirrus.

MODELI IZ VPOKLICAČe ste lastnik kolesa Specialized Roubaix, Ruby, Diverge in/ali Sirrus s sistemom Future Shock (seznam modelov najdete spodaj) vas prosimo, da kolo takoj prenehate uporabljati in ga pripeljete k najbližjem pooblaščenem prodajalcu Specialized. Če niste prepričani ali je vaše kolo v vpoklicu ali ne vam bo to lahko povedal pooblaščen prodajalec Specialized.

Ž

V ČEM JE TEŽAVAPritrditveni obroč na krmilni cevi lahko dovzeten za pokanje zaradi obremenitev, kar lahko privede to nenadne izgube nadzora nad kolesom.

 

KAJ BO SPECIALIZED NAREDIL ZA VSE PRIZADETE KOLESARJEČe je vaše kolo v vpoklicu bo vaš pooblaščen prodajalec koles Specialized pritrditveni obroč brezplačno zamenjal z novim izboljšanim obročem.

 

PRIMER:

 

 

V ČEM JE TEŽAVA: Pritrditveni obroč na krmilni cevi lahko dovzeten za pokanje zaradi obremenitev, kar lahko privede to nenadne izgube nadzora nad kolesom.

 

KAJ BO SPECIALIZED NAREDIL ZA VSE PRIZADETE KOLESARJE: Če je vaše kolo v vpoklicu bo vaš pooblaščen prodajalec koles Specialized pritrditveni obroč brezplačno zamenjal z novim izboljšanim obročem.

 

Za vsa vprašanje smo vam na voljo na e-naslovu info@jbcenter.si ali na telefonskih številkah 07 33 26 153 ali 070 990 300

Zadnje novice


02.07.2019

JB CENTER TREBNJE, NOVA LOKACIJA

Otvorili smo novo lokacijo v Trebnjem na Gubčevi 25, več preberite spodaj

Preberi več


29.01.2019

TESTNA KOLESA JB CENTER 2018/2019

V prihajajočih dneh in sezoni bomo ponudili večjo število testnih koles, katera bodo na voljo za vse ...

 

Za lažjo odločitev in pravilno izbiro kolesa, smo se tudi z letošnjo sezono odločili v podjetju JB Center, da vsem strankam ponudimo svoja lastna testna kolesa. Za lažji nakup, in da se stranka lažje odloči ter prepriča o nakupu novega kolesa bo na voljo 6 testnih koles. Spisek koles in povezave do njih si lahko ogledate ob vsaki sliki kolesa.

 

Preberi več


04.12.2018

REVOLUCIONARNI SEDEŽ POWER MIMIC ZA NEŽNEJŠI SPOL

Preberi več


03.12.2018

NOVO V 2019 ČELADE MIPS IN ANGI sistem

Specialized je za leto 2019 pripravil novost v še izboljšal varnost vseh čelad SPECIALIZED z sistemom MIPS in ANGI, ki je v povezavi z vašim pametnim telefonom pripomoček, ki vam lahko reši življenje...

Preberi več


16.11.2018

BLACK FRIDAY v JB centru 23.11.2018

Tudi letos smo za vas pripravili posebno ponudbo, akcije kot jih še ni bilo, spremljajte od ponedeljka dalje...

Preberi več


© Vsa vsebina je last JB Centra 2019