Specialized

ENDURO S-WORKS 29/6fattie OKVIR 2018

Okvir S-Works Enduro 29/6Fattie je popoln začetek za sestavo sanjskega kolesa, točno takšnega, kot si želite. Ne glede na to kako ga sestavite boste zagotovo na koncu dobili izredno hitrega in noro zabavnega konjička za vsako goro.

Geometriji kolesa smo namenili bolj položen prednji del, daljšo zgornjo cev, kratke cevi ob verigi ter nižje postavljeno gonilno os. Z vsem tem bo kolo resnično zalepljeno na tla, platforma pa je bolj odzivna in zmogljiva kot kadarkoli prej. Dodali smo še nekaj podrobnosti, na primer integriran predal SWAT™ Door na spodnji cevi okvirja, ter staro znova naredili novo in prinesli nazaj ohišje gonilne osi z navojem. Okvir je izdelan iz našega najboljšega karbona FACT IS-X 11m, s čimer smo znižali težo. In da bi zagotovili najboljšo možno učinkovitost na spustih smo kolesu namenili 160 mm hoda spredaj in zadaj, poleg tega pa je mogoče geometrijo "nastaviti" s podaljškom amortizerja z nastavitvijo "low/high" (nizko/visoko).

Kar je še boljše, kolo je celo združljivo z našim sistemom obročnikov/plaščev 6Fattie (obročniki/plašči niso priloženi), zato boste vedno pripravljeni na pot pred vami.
3.499,00
CENA BREZ DDV: 2.868,03

Količina:
OKVIR
S-Works FACT 11m, X-Wing layout, 29/6Fattie All Mountain Geometry, SWAT™ Door integration, threaded BB, fully enclosed internal cable routing, ManFu link, oversized pivot bearings, alloy link and adjustable shock extension, 12x148mm dropouts, replaceable derailleur hanger, 160mm of travel

ZADNJI AMORTIZER
Custom Öhlins STX, Single-Tube design, Rx All Mountain Tune, AUTOSAG, adjustable compression & rebound damping, 216x57mm

ZAPENJALEC SEDEŽNE OPORE
Alloy, 38.6mm
Vsa vsebina je last JB Centra 2016 - 2017