Specialized

2020 S-WORKS ROUBAIX - SRAM RED ETAP AXS


S šestimi zmagami na dirki Paris-Roubaix je naš Roubaix dokazal, da je bolj tekoče tudi hitrejše. A do tega trenutka je mehkoba prihajala tudi z nekaj kompromisi. Vendar temu ni več tako. Povsem novi S-Works Roubaix prinaša udobje brez kompromisov in sicer po zaslugi radikalnega novega Future Shock 2.0 za več nadzora in možnosti dušenja, novo sedežno oporo Pavé po zaslugi katere je to najbolj uravnovešen Roubaix do danes, modelu Tarmac enakovredno aerodinamiko ter okvir Rider-First Engineered™, ki ima zdaj težo pod 900 gramov (velikost: 56 cm - črne barve). Ali je kolo še vedno udobno? Seveda, vendar mu ne recite udobno kolo, ker je učinkovitost v prvem planu in učinkovitost je v ozadju vsake inženirske odločitve, ki smo jo naredili. To je povsem novi Roubaix.

Želeli ste najboljše, kar lahko dobite za svoj denar, in ta S-Works prinaša. Opremili smo ga z 12-redno skupino SRAM Red eTAP AXS, za World Tour pripravljenimi karbonskimi obročniki Roval CLX 32, povsem novo sedežno oporo S-Works Pavé in vsem ostalim S-Works - od sedeža Power do 28 mm širokih plaščev Turbo Cotton. Absolutna perfekcija.

 

  • Novi okvir prinaša udobje brez kompromisov pri kvaliteti vožnje, in sicer s popolnim ravnovesjem aerodinamike, nizke skupne teže, udobja in tehnologije Rider-First Engineering™. Z oblikami cevi, ki so nastale v naši knjižnici FreeFoil Shape Library in smo jih preverili v vetrovniku Win Tunnel je novi Robaix enako aerodinamičen kot Tarmac SL6. Medtem pa smo se z namenom, da bi zagotovili težo in kvaliteto vožnje, obrnili na obliko Rider-First Engineered™ ter dali enako optimalno togost in udobje vsem velikostim okvirja, od 44 do 64 cm. Seveda je teža okvirja pod 900 grami (vel. 56 cm, črne barve). In da bi vas pripravili za vas osebni »pekel severa« smo naredili prostor za plašče širine do 33 mm.
  • Skupaj z novim okvirjem smo razvili tudi povsem novo sedežno oporo S-Works Pavé. Ne samo, da je prva udobna sedežna opora, ki je TUDI aerodinamična, ampak je tudi izdelana brez dodatne teže ali čudnih naprav. Začeli smo z obliko "D", kot jo najdete na Tarmacu, vendar ponesli udobje na naslednji nivo in v oporo vgradili fleksibilnost in razvili novo obliko objemke v okvirju. To prinaša obilici udobja, zadnji del kolesa pa ostaja popolnoma uglašen s prednjim delom, zato boste ne glede na kvaliteto ceste dobili mehko in uravnovešeno vožnjo.
  • Future Shock 2.0 je rezultat zahtev naših profijev za tlakovce Roubaixa. Je še bolj tekoča in hitrejša verzija, z gumbom za nastavitev na vrhu, tako da boste imeli večji nadzor nad sistemom. S tem gumbom lahko nastavite stisk od povsem odprtega do trdega, notranje hidravlično dušenje pa nadzira razteg. Seštejte vse skupaj in v tej zadnji verziji boste dobili zmanjšano utrujenost in višjo hitrost, ne glede na teren. Novi Smooth Boot, zgornja kapica in opora Future Stem prav tako izboljšajo estetiko, zato boste imeli čisti prehod od glave okvirja do opore.


11.199,00
CENA BREZ DDV: 9.179,51
Za informacije o zalogi nas kontaktirajte na info@jbcenter.si

Velikost:

Barva:

Količina:
OKVIR
FACT 11R, Rider First Engineered™ (RFE), FreeFoil Shape Library tubes, threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc

VILICA
Future Shock 2.0 w/ Damper, Smooth Boot, 12x100 mm thru-axle, flat-mount

PREDNJI OBROCNIK
Roval CLX 32 Disc

ZADNJI OBROCNIK
Roval CLX 32 Disc

ZRACNICE
Presta, 48mm valve

PREDNJI PLASC
Turbo Cotton, 700x28

ZADNJI PLASC
Turbo Cotton, 700x28

GONILKA
SRAM FC Red DUB, Power Meter, 12-speed

GONILNA OS
SRAM DUB BSA 68

PRESTAVNE ROCICE
SRAM RED eTap AXS

PREDNJI MENJALNIK
SRAM RED eTAP AXS, braze-on

ZADNJI MENJALNIK
SRAM RED eTAP AXS, 12-speed

VERIZNIKI
SRAM RED XG-1290, 12-speed, 10-33t

VERIGA
SRAM CN Red 12-speed

PREDNJA ZAVORA
SRAM RED eTAP AXS, hydraulic disc

ZADNJA ZAVORA
SRAM Red eTap hydraulic disc brake

KRMILO
S-Works Carbon Hover Drop, 125x75mm

TRAK
Roubaix S-Wrap

OPORA KRMILA
S-Works Future Stem w/ Integrated Computer mount

SEDEZ
S-Works Power, carbon rails, carbon base, synthetic leather

SEDEZNA OPORA
S-Works Pave

ZAPENJALEC SEDEZNE OPORE
Hidden drop clamp

PEDALA
Specialized Dirt
© Vsa vsebina je last JB Centra 2019