Specialized

2020 S-WORKS TARMAC DISC – SRAM ETAP


Ko smo razvijali novega Tarmaca Disc si nismo želeli le to, da bi bil hiter. Želeli smo, da je hiter v vseh možnih pogledih. Dolgi vzponi, vetrovne ravnine, etape na tritedenskih dirkah, lokalni maratoni—izdelali smo ga kot najbolj celovito tekmovalno kolo tam zunaj. Kako nam je uspelo? Začeli smo z našim okvirjem Rider-First Engineered™ iz 500 kosov, ki ponuja popolnoma uglašeno kvaliteto vožnje preko vseh velikosti, dodali nekaj resne aerodinamične tehnologije pa zaslugi katere je za 45 sekund hitrejši od Tarmaca SL5, in ga nato naredili 20 % lažjega. Nič ni lažje, hitrejše in bolj vodljivo. S-Works Tarmac je sestavljen z najboljšimi komponentami, kar jih je na voljo, s povsem novo skupino SRAM RED eTAP AXS s hidravličnimi diski, obročniki Roval CLX 50 Disc s plašči Turbo Cotton 700x26 mm in celo integriranim merilcem moči v gonilki SRAM RED AXS.

  • Za konstrukcijo Tarmaca Disc smo uporabili napredno programsko opremo letalske industrije za optimizacijo kompozitov ter revolucionizirali konstrukcijo in razporeditev plasti našega novega okvirja FACT 12r. To je najbolj napreden material in najbolj napredna razporeditev plasti, kar smo jih kdaj izdelali, z vsem skupaj pa smo težo znižali za skoraj 200 gramov—tako je, težo smo znižali za 200 gramov.
  • 500 kosov za vsako izmed 7 različnih velikosti okvirja, tako da vsi dobijo enako kvaliteto vožnje–to je Rider-First Engineered™. Preučimo vsak posamični delček karbona na vsaki velikosti okvirja, tako da bodo želeni parametri končnega izdelka znotraj želja. Vsak okvir ima edinstveno razporeditev in vrstni red plasti, njihovo orientacijo, količino materiala v določenih predelih in včasih še celo ekskluzivno debelino in tip samega karbona, vse samo zato, da bo vožnja z vašim kolesom res popolna.
  • Aerodinamika je najbolj pomembna stvar, ki vas lahko naredi hitrejše, pri kolesu Tarmac pa smo dodali aero značilnosti in pri tem nič žrtvovali pri teži. Skozi razvoj smo ugotovili, da lahko brez negativnih posledic aerodinamiko izboljšamo na treh področjih—z novo obliko vilic, nižje postavljenimi zgornjimi cevmi zadnjega trikotnika in njihovo aerodinamično obliko ter v obliki črke D oblikovanima sedežno oporo in sedežno cevjo. Rezultat? Tarmac, ki je na razdali 40 kilometrov hitrejši za približno 45 sekund.
  • Posodobljena geometrija temelji na neskončni količini podatkov sistema Retül ter povratnih informacijah profesionalnih kolesarjev. To nam je omogočilo razvoj geometrije Performance Road, ki ponuja popolno kombinacijo odzivnega prednjega dela in krate medosne razdalje, kar prinaša takojšnje pospeševanje in optimalen prenos moči.
  • Za dodatno udobje ima sedežna opora v zgornjih 120 mm, kjer ni vpeta, vgrajeno fleksibilnost. Prav tako smo znižali zgornje cevi zadnjega trikotnika, spremenili obliko cevi in naredili dovolj prostora za plašče 30 mm.


10.999,00
CENA BREZ DDV: 9.015,57
Za informacije o zalogi nas kontaktirajte na info@jbcenter.si

Velikost:

Barva:

Količina:
OKVIR
S-Works Tarmac SL6, FACT 12r carbon fiber, Rider-First Engineered™, OSBB, clean routing, internally integrated seat clamp, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc

VILICA
S-Works FACT 12r carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc

PREDNJI OBROCNIK
Roval CLX 50 Disc, carbon, tubeless-ready, Win Tunnel Engineered, 50mm depth, CeramicSpeed bearings, 21h

ZADNJI OBROCNIK
Roval CLX 50 Disc, carbon, tubeless-ready, Win Tunnel Engineered, 50mm depth, DT Swiss 240 internals, CeramicSpeed bearings, 24h

ZRACNICE
Turbo Ultralight, 60mm Presta valve

PREDNJI PLASC
Turbo Cotton, 320 TPI, 700x26mm

ZADNJI PLASC
Turbo Cotton, 320 TPI, 700x26mm

GONILKA
SRAM RED AXS Power Meter, 48/35T

GONILNA OS
SRAM DUB for BB30

PREDNJI MENJALNIK
SRAM RED eTAP AXS, braze-on

ZADNJI MENJALNIK
SRAM RED eTAP AXS, 12-speed

VERIZNIKI
SRAM RED XG-1290, 12-speed, 10-33t

VERIGA
SRAM RED 12-speed

PREDNJA ZAVORA
SRAM RED eTAP AXS, hydraulic disc

ZADNJA ZAVORA
SRAM RED eTAP AXS, hydraulic disc

KRMILO
S-Works Short & Shallow

TRAK
Roubaix S-Wrap

OPORA KRMILA
S-Works SL, alloy, titanium bolts, 6-degree rise

SEDEZ
Body Geometry S-Works Power, carbon fiber rails, carbon fiber base, 143mm

SEDEZNA OPORA
S-Works FACT carbon Tarmac seatpost, 20mm offset

ZAPENJALEC SEDEZNE OPORE
Tarmac SL6 clamp assembly
© Vsa vsebina je last JB Centra 2019