Specialized

TURBO VADO 4.0 WMN

Ko smo se lotili prenove kolekcije koles Turbo smo imeli slogan: "hiter tempo življenja rabi hitrejša kolesa." Zato smo želeli oblikovati kolo, ki bo zagotovo najbolj ustrezalo vašim potrebam. Naša življenja so konec koncev vedno bolj hektična, najmanjši prihranek časa pa ima lahko zelo velik vpliv, in model 6.0 resnično udejanja ta koncept. Izdelan je z našo najbolj napredno tehnologijo za pomoč pri poganjanju, visoko kvalitetnimi specifikacijami komponent ter vzmetnimi vilicami s katerimi boste ublažili udarce s ceste. Ne glede na to kam greste, boste z ženskim kolesom Turbo Vado 6.0 prišli tja hitreje in v stilu.

Vado se izkaže kot ultimativno mestno kolo, v prvi vrsti po zaslugi povsem prenovljenega in integriranega motorja Turbo 1.2 S. S posebno nastavitvijo Rx Street smo najbolje izkoristili izhodno moč in jo naredili uporabno za mestno okolje – moč motorja bo odvisna od moči poganjanja pedal. Zato razmišljajte tako: Močneje, kot boste pritisnili na pedala, več moči bo iz sebe iztisnil motor in zato bodo pospeški z mesta tako hitri, kot učinkoviti. Motor z jermenom je tudi tekoč, tih in povsem brez vibracij. Popolno.

Za model Vado 6.0 smo razvili specifično baterijo Turbo U1-604 s kapaciteto 604 Wh, ki se povsem integrira v okvir, poleg tega pa jo lahko še zaklenete in enostavno odstranite za enostavnejše polnjenje. S to baterijo vam bo Turbo Vado 6.0 pomagal pri poganjanju na razdalji do 80 km v načinu Economy, do 56 km v načinu Sport in 40 kilometrov v načinu Turbo. To so seveda ocene, ob predvidevanju da znaša skupna masa kolesarja in koles okoli 100 kilogramov, da je teren raven z nekaj klanci in da ni močnega vetra. Ob največji hitrosti 45 km/h boste imeli več kot dovolj energije za pot v službo in nazaj, pot do trgovine ali celo do novega lokala na drugi strani mesta.

V sodelovanju z nemškim podjetjem BLOKS smo razvili tudi nov zaslon Vado z diagonalo zaslona 5,6 cm. S pametnim računalnikom z zaslonom na dotik se boste lahko preko protokola Bluetooth® povezali z našo aplikacijo Turbo Vado Mission Control in v celoti prevzeli nadzor nad vašim kolesom Vado. Ta aplikacija omogoča nastavitev motorja po vaših osebnih preferencah, preko funkcije Smart Control zagotavlja dober nadzor nad dosegom, ponuja pa tudi številne druge funkcije, na primer navigacijo, sledenje, diagnostiko in zgodovino kolesarjenja. Skozi prikaze na zaslonu se lahko premikate tudi z daljinskim upravljalnikom na krmilu, ne da bi sploh rabili umakniti roke s krmila.

Za piko na i vsem tem inovativnih lastnostim smo model Turbo Vado 6.0 sestavili z vrhunskimi komponentami. Z 11-rednimi prestavami Shimano XT/SLX, hidravličnimi disk zavorami s čeljustmi s štirimi batih, vilicami SR Suntour s 50 mm hoda, prtljažnikom in blatniki vas bo Vado 6.0 z lahkoto popeljal po vseh mestnih opravkih.

 
3.599,00
CENA BREZ DDV: 2.950,00
Za informacije o zalogi nas kontaktirajte na info@jbcenter.si

Količina:
OKVIR
Turbo aluminum frame with bottom bracket motor mount, fitness/transportation geometry, fully integrated & lockable down tube battery, internal cable routing, fender/rack mounts, smooth welds

VILICA
SR Suntour NCX E25, 50mm of travel, alloy steerer, 15mm thru-axle

PREDNJE PESTO
Alloy front hub disc, sealed bearings, 15mm thru-axle (axle not included), 32H

ZADNJE PESTO
Specialized, sealed cartridge bearings, 12x148mm thru-axle, 28h

NAPERA
Stainless, black

OBROČI
700C disc, 28h, double-wall

ZRAČNICE
700C, 40mm Presta valve

PNEVMATIKE
Trigger Sport Reflective, 700x47mm

GONILKA
Custom alloy crankarms

PREDNJI ZOBNIK
40T, BCD: 104, single Xsync style 10-/11-speed

PRESTAVNE ROČICE
Shimano SLX, 11-speed

ZADNJI MENJALNIK
Shimano XT, Shadow Plus, GS cage, 11-speed

VERIGA
Shimano HG601, 11-speed

PREDNJA ZAVORA
Shimano BR-MT500 hydraulic disc, 180mm

ZADNJA ZAVORA
Shimano BR-MT500 hydraulic disc, 160mm

KRMILO
Specialized, alloy, 9-degree backsweep, 15mm rise, 680mm width, 31.8mm

ROČKE
Body Geometry Women's Contour

KRMILNA OPORA
Alloy w/ display/light mount, 31.8mm clamp

SEDEŽ
Women's Body Geometry Aldia Comp, hollow Cr-Mo rails, 155mm width

SEDEŽNA OPORA
Specialized, alloy, single bolt, 21mm offset, 30.9mm

OBJEMKA SEDEŽNE OPORE
Alloy, 34.9mm

MOTOR
Specialized 1.2, Custom Rx Street Tuned Motor, 250W Nominal

UI REMOTE
Custom 2.2" BLOKS. LCD display, USB plug, stem mount w/ custom handlebar remote

BATERIJA
Specialized U1-504, On/Off button, state of charge display, 504Wh

POLNILEC
Custom charger, 42V4A with Rosenberger plug

PREDNJA LUČ
Aspheric Lens technology, alloy housing, 300 Lumen output, stem-mount, 6V

BLATNIK
Specialized DRYTECH fenders, 52mm width, aluminum fenderstays

PEDALA
Specialized Commuter w/ grip tape & reflectors
© Vsa vsebina je last JB Centra 2019