Specialized

SPECIALIZED S-WORKS PREVAIL II - MIPS / ANGI

THIS HELMET CALLS FOR HELP

Do sedaj so čelade nudile zaščito samo med udarcem. Toda z dodatkom tehnologije MIPS in našega inovativnega senzorja ANGi (Angular in G-Force), Specialized čelade zdaj dodajo zaščito pred, med in po udarcu. To pa  zato, ker smo moderno čelado spremenili v napravo za sledenje v živo, detektor udarcev in varnostni alarm, ki vas povezuje, da vam pomaga, ko jo najbolj potrebujete.
 
Veseli nas, da vam lahko predstavimo našo novo linijo MIPS in ANGi čelad!
 
MIPS
MIPS je sedaj na vsaki Specialized čeladi. Zakaj? MIPS dodaja zaščito. MIPS (Multismerni zaščitni sistem za zaščito pred udarci) je dodatni sloj zaščite - obloga znotraj čelade, ki omogoča, da se čelada samodejno zavrti (10 do 15 milimetrov) glede na plasti MIPS med udarcem. Neodvisno testiranje dosledno kaže, da teh nekaj pomembnih milimetrov nadzorovanega gibanja zmanjšajo nekatere  sile, ki bi jih v nasprotnem primeru morali absorbirati možgani. Naše čelade imajo različne plasti MIPS. Več informacij najdete v press kitu. Dobro je vedeti, da imamo v naših čeladah Ambush, Evade in Prevail sloje "MIPS SL" in so 1 leto izključno na Specialized čeladah.
 
ANGi
ANGi je patentiran senzor, nameščen na čeladi, ki ima vgrajen merilnik pospeška in žiroskop. Ja, zveni kompleksno, ampak če povemo preprosto, ANGi ima inovativen senzor, ki meri sile, ki se prenašajo na čelado med udarcem. Prav tako meri škodljive rotacijske sile, ki se pojavijo med padcii, ko dejansko ne pride do udarca na čelado. ANGi je Specialized izdelek, ki je samo naš in v lastništvu podjetja Specialzied. Več informacij najdete v press kitu. Izbrana linija naših čelad je opremljena s senzorji ANGi. Vse druge čelade so pripravljene za uporabo senzorja ANGi. ANGi deluje z aplikacijo. To aplikacijo najdete v trgovini App Store / Trgovina Google Play kot "Specialized Ride App". Ta aplikacija ni samo dom ANGi, temveč tudi kraj za iskanje voženj v vaši regiji. V prihodnosti bo dodanih še več funkcij.279,00
CENA BREZ DDV: 228,69
Za informacije o zalogi nas kontaktirajte na info@jbcenter.si

Količina:© Vsa vsebina je last JB Centra 2019