Servis

Servis koles

SERVIS KOLES IN CENIK STORITEV V KOLESARSKEM CENTRU JANI BRAJKOVIČ

Nikoli ni odveč poudariti, kako pomembno je, da svoje kolo ohranite v optimalni formi in kondiciji. Za to lahko poskrbimo v Kolesarskem centru JB iz Novega mesta, kjer opravljamo tudi servis koles. Če iščete kvaliteten in profesionalen servis koles, nas obiščite v Novem mestu. Poskrbeli bomo za hiter in ugoden servis tudi starejših rabljenih kolesa. Naš servis koles vključuje pregled delovanja celotnega kolesa, nastavitev menjalnikov in zavor, čiščenje in podmazovanje krmilnega in gonilnega ležaja, pregled in centriranje obročev, pranje kolesa itd. Servis rabljenih koles opravimo hitro, natančno in cenovno ugodno. Obiščite nas v Novem mestu in pripeljite svoje kolo na servis koles. 

CENIK STORITEV

BODY GEOMETRY FIT Cena: 120,00€

SERVIS: Cena: 40,00 € (cena ne vključuje materiala)

Pregled delovanja celotnega kolesa

Nastavitev menjalnikov in zavor

Čiščenje in podmazovanje krmilnega in gonilnega ležaja

Pregled in centriranje obročev

Zamenjava ali podmazovanje bovdnov in žic

Pranje kolesa

 

HITRI SERVIS Cena: 40,00 € / ura

(Splošne servisne storitve za nujne primere, brez najave)

 

CENTRIRANJE OBROČA Cena: 12,00€

MONTAŽA GUME / ZRAČNICE Cena: 4,00€

PLETENJE OBROČA Cena: 20,00€

ČIŠČENJE KOLESA Cena: 10,00€

DELO – 1 URA Cena: 25,00€

LEŽARNINA / DAN* … Cena:  2,00 €

 

IZPOSOJA KOLES CENIK IN POGOJI: 

 

IZPOSOJA KOLESA 1 DAN ** Cena: 20,00€

IZPOSOJA KOLESA PREK VIKENDA Cena: 40,00€

IZPOSOJA KOLESA VSAK DODATNI DAN Cena: 15,00€

IZPOSOJA SEDEŽA 5 DNI Cena: 10,00€

 

Prvi servis je potrebno opraviti v roku 90 dni od nakupa kolesa. V primeru, da se ugotovi poseg nestrokovno opravljen poseg na kolesu, oz. poseg ni bil opravljen s strani pooblaščenega serviserja, se garancija ne prizna.

*Za kolo, ki ga stranka ne prevzame v roku 10 dni od dneva opravljenega popravila se zaračuna ležarnina v znesku 2€ na dan. 

** V primeru poškodbe ali izgube izposojenega kolesa/opreme je uporabnik izposojevalcu odškodninsko odgovoren do največ 80% maloprodajne cene izposojenega predmeta. Uporabnik se izrecno strinja, da se preko kreditne kartice bremeni njegov osebni račun do višine stroška škode, ki jo oceni izposojevalec.

V primeru nakupa novega kolesa v naši trgovini, vam vplačane zneske za izposojo v vrednosti do 150€ odštejemo. Za izposojo/testiranje kolesa potrebujete veljaven osebni dokument in kreditno kartico. 

Znesek, ki ga boste plačali za izposojo, se vam v primeru nakupa kateregakoli sedeža odšteje od polne cene (maksimalni znesek, ki ga odštejemo pri nakupu sedeža je 30€).© Vsa vsebina je last JB Centra 2019