Specialized

SPECIALIZED S-WORKS SHIV 2019 - modul

Igonirali smo pravila UCI in Specialized S-Works Shiv okvir naredili ekskluzivno za triatlon: z neprekosljivo aerodinamiko.


V vetrovniku Win Tunnel razvit aerodinamični okvir? Odkljukano. Možnost integrirane shrambe vode in drugih stvari? Kaj sploh sprašujete. Ultimativno hitro orožje za izboljšanje časa na kolesarskem delu tekmovanja? Seveda. Okvir S-Works Shiv je popolno platno za sestavo vašega novega triatlonskega hudiča.

Okvir je v celoti izdelan iz karbona FACT 11r in razvit v našem vetrovniku Win Tunnel, ni pa bil samo aerodinamično optimiziran za hitro vožnjo v ravni črti, ampak ima tudi profile s katerimi smo optimizirali stranske sile pri bočnem vetru. Kolo je lahko hitro samo toliko, kot je hiter kolesar, zato smo razvili sistem Control Tower Fit, ki omogoča optimizacijo višine in dosega kokpita, tako da boste dobili najbolj udoben in močan položaj za želeno dolžino dirke.

Nato je tukaj še hidracijski sistem Fuelselage z vgrajenim mehom za vodo v okvirju, ta je tako povsem neviden vetru. Poleg vode pa rabite tudi energijo, ploščice in gele boste zato spravili v Fuelcell, v kateri je dovolj prostora tudi za komplet za odpravo defekta. Najboljši del kombinacije Fuelselage in Fuelcell je v tem, da ob pravilni uporabi povsem očistita okvir in zato prihranite tudi do 75 sekund v primerjavi s sistemom lepljenja stvari na okvir.

Kaj sploh še čakate? Vaš novi osebni najboljši čas vas čaka.4.499,00
CENA BREZ DDV: 3.687,70
Za informacije o zalogi nas kontaktirajte na info@jbcenter.si

Količina:
Okvir
S-Works FACT 11r carbon, FACT IS construction, crosswindoptimized airfoils, 1-1/8" lower bearing, OSBB, Control Tower Fit System, Fuelselage Integrated Hydration System

Vilica
Specialized FACT Aero carbon

Krmilo
Specialized Carbon Aerobar

Prednja zavora
Specialized Aero, side pull

Zadnja zavora
Specialized Aero, side pull

Opora sedeža
Shiv Aero, FACT Carbon, +/-12.5mm and +/-37.5mm setback

Krmilni ležaj
1-1/8", hybrid cartridge bearings
© Vsa vsebina je last JB Centra 2019